top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

Celebrem Sant Jordi!!!

Amb música, poesia i dansa en viu.


Foto cedida per: Bellaterra Diari/Mathis Varille 2024


Diumenge 21 d'abril a les 18h


En motiu de la cloenda de l'exposició de pintura i poesia Paraules que Escolten, us convidem a celebrar Sant Jordi d'una forma ben especial. En l'acte que us proposem, la poesia prendrà vida i veu, i es convertirà en música. En cançons que el cantautor Jordi Viader, ha estat creant al llarg dels darrers dos anys, i que en motiu de la diada, compartirà per primer cop en aquest format.

Serà amb una col·laboració ben inspiradora: la de El Sol de 8.

El tàndem artístic que amb l'Ainoa Soler, han fundat fa un parell d'anys.


Amb molta il·lusió, us esperem per aquesta jornada de celebració: de les lletres, de la paraula, de la poesia, i de les arts en viu. Amb música i dansa.

Amb l'exposició que en tot moment ens acompanyarà.

I amb tots i totes vosaltres, amics i amigues que al llarg de tot el camí, ens doneu el vostre suport, i ens animeu a seguir compartint , a seguir creant.


Us hi esperem!!!


Jordi & Ainoa



 


QUAN: Diumenge 21 d'abril

HORA: 18h de la tarda

LLOC: Centre Cívic de Bellaterra/EMD Bellaterra, a la plaça Joan Maragall (a 10 min caminant des de l'estació de FGC Bellaterra)



PREU: L'entrada és gratuïta i oberta per a tothom


APORTACIONS: Us convidem a que aquells que vulgueu, feu la vostra aportació per al projecte discogràfic actual del Sol de 8; per al projecte de l'exposició de pintura, o bé per al projecte dels llibres de poesia Paraules que Escolten.


RESERVES: podeu venir acompanyats i acompanyades amb totes les persones que creieu que poden gaudir de l'acte. Us agrairem tota la difusió que en feu, i que per a qualsevol dubte, ens escriviu un correu a ainoasoler@yahoo.es






Per veure l'agenda complerta de l'EMD de Bellaterra, per al mes d'abril, podeu visitar aquest enllaç:



57 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page