top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

Paraules que Escolten

Pintura, poesia i dansa.

Una proposta d'art viu, amb l'Ainoa Soler.

Exposició de pintura a l'EMD de Bellaterra, dins el V cicle BELLATERRA D'ARTISTES

Del 7 de març al 26 d'abril del 2024

Plaça Maragall, 4 - 08193 Bellaterra - Barcelona

Telèfon: 935 181 830

Adreça electrònica: info@emdbellaterra.cat

Horari: Atenció ciutadana de dilluns a divendres de 9h a 13h

ADQUISICIONS I DONACIONS: Per adquisicions i compres de peces exposades, aportacions voluntàries per al projecte i donacions, contacteu directament amb l'autora a: ainoasoler@yahoo.esL'EXPOSICIÓ

Paraules que Escolten


Els colors il·lustren poesies, mentre les cançons vesteixen els nostres dies.

Som una exposició d'art viu, que ens creem a cada instant, en que tu, visitant, ens abraces amb el teu esclat. Ens dediques el teu temps. Ens mires. I ens escoltes. Paraules, que escolten.


Som colors que creem teixits. Som paraules que creem escrits. Som emocions, que esdevenim part de l'infinit. Som part de tu. Som part de ningú. I de la humanitat que s'acull allà, més enllà dels esculls.


La dansa ens dóna moviment. I una guitarra ens convida a seguir endavant, constantment. Fent i refent un present que s'exhaureix, o s'expandeix. Som paraules, que escolten. Convertides en forma, en ball, en línia, en so, en color, en expressió lliure. En expressió de vida i moviment.PROGRAMA D'ACTIVITATS EN MOTIU DE L'EXPOSICIÓINAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ + ESPECTACLE DE MÚSICA I DANSA EN VIU

Dijous 7 de març del 2024 - 19:00h

Donem la benvinguda a tots els assistents amb música i dansa en viu. També oferim un petit taller participatiu per a que qui ho desitgi, pugui experimentar des de dins, l'art de la pintura i la poesia. Entrada lliure i oberta per a tothom. Fes la teva reserva a: ainoasoler@yahoo.es

 

VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ + TALLER

12:00h/18:00h

Dissabte 20 d'abril

(altres dates, prèvia consulta i reserva segons disponibilitat)

Una oportunitat per a recórrer l'exposició de la mà de la seva autora, i gaudir d'un petit taller d'art creatiu per a finalitzar la visita, tot connectant amb l'artista que duem dins. Per a totes les edats.

Fes la teva reserva a: ainoasoler@yahoo.es

 

CLOENDA I CELEBRACIÓ + ESPECTACLE DE MÚSICA I DANSA EN VIU

Diumenge 21 d'abril - 18:00h

Festa de cloenda de l'exposició, amb la col·laboració del SOL DE 8, i el seu espectacle de música i dansa en viu. Una oportunitat per a escoltar les poesies que formen part de l'exposició, convertides en cançons de la mà del cantautor Jordi Viader, i viure d'aprop la dansa que ha inspirat la exposició, a càrrec de l'Ainoa Soler. En motiu de la diada de Sant Jordi, fem viva la poesia, i donem-li color i dansa!

 


SOBRE L'AUTORA


AINOA SOLER

Pintora, poetessa i ballarina, l'Ainoa Soler és una artista, feliç d’investigar i crear en els mons de l'art, el moviment i l'educació. Creadora i co-creadora de projectes educatius i facilitadora en processos d'aprenentatge i autoconeixement, ha treballat i continua investigant amb diferents disciplines corporals com la dansa, Dalcroze, Laban i Feldenkrais, unint la seva vocació docent i pedagògica amb la seva curiositat artística i la seva exploració creativa. Actualment desenvolupa una tasca d'integració en camps interdisciplinaris, creant ponts d'unió entre la consciència ecològica, la consciència social i la consciència artística de si mateixa, altres persones, de col·lectius i comunitats, i d'ecosistemes.

https://www.ainoasoler.org/


"Escriure. Compartir. Expressar.

I deixar anar.

Paraules que ara han pres les seves pròpies ales,

per decidir elles mateixes cap a on volen volar.

Avui, aquí i ara, a les teves mans.

Les de l'ésser lector que es pren el temps

per a parar el temps.

Sentir el batec de l'univers.

I somiar plegats."SOL DE 8

El Sol de 8 és una proposta artística on hi podem trobar diferents disciplines. Com la música, la poesia, la dansa, el relat i la reflexió escrita. Cadascuna d'elles, tant es poden mostrar amb el seu particular llenguatge i de forma independent, o com a creacions conjuntes que es donen la mà.


​​El Sol de 8 neix amb la il·lusió i intenció de ser un espai infinit de creació. Un camí de vida i de boniques sinèrgies i sumes. Un estrella que pugui brillar lliure, en un univers en constant expansió, i així, poder crear amb la seva màgia instants de llum, amb l'esclat i el naixement de nous mons encara per a descobrir.​ Amb en Jordi Viader i l'Ainoa Soler, com a fundadors del projecte: https://www.ainoasoler.org/el-sol-de-8


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page