top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

Paraules que Escolten

L'exposició. Pintura, poesia i dansa.

Una proposta d'art viu, amb l'Ainoa Soler.





Exposició de pintura a l'EMD de Bellaterra, dins el V cicle BELLATERRA D'ARTISTES

Del 7 de març al 26 d'abril del 2024

Plaça Maragall, 4 - 08193 Bellaterra - Barcelona

Horari de visita: de dilluns a divendres de 9h a 13h (altres horaris i dates, contacteu per a fer reserva)

Telèfon: 935 181 830

Adreça electrònica: info@emdbellaterra.cat

ADQUISICIONS I DONACIONS: Per adquisicions i compres de peces exposades, aportacions voluntàries per al projecte i donacions, contacteu directament amb l'autora a: ainoasoler@yahoo.es



L'EXPOSICIÓ

Paraules que Escolten


Els colors il·lustren poesies, mentre les cançons vesteixen els nostres dies.

Som una exposició d'art viu, que ens creem a cada instant, en que tu, visitant, ens abraces amb el teu esclat. Ens dediques el teu temps. Ens mires. I ens escoltes. Paraules, que escolten.


Som colors que creem teixits. Som paraules que creem escrits. Som emocions, que esdevenim part de l'infinit. Som part de tu. Som part de ningú. I de la humanitat que s'acull allà, més enllà dels esculls.


La dansa ens dóna moviment. I una guitarra ens convida a seguir endavant, constantment. Fent i refent un present que s'exhaureix, o s'expandeix. Som paraules, que escolten. Convertides en forma, en ball, en línia, en so, en color, en expressió lliure. En expressió de vida i moviment.








INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ + ESPECTACLE DE MÚSICA I DANSA EN VIU

Dijous 7 de març del 2024 - 19:00h

Donem la benvinguda a tots els assistents amb música, dansa i poesia en viu. També oferim un petit taller participatiu per a que qui ho desitgi, pugui experimentar des de dins, l'art de la pintura i la poesia. Entrada lliure i oberta per a tothom.

Fes la teva reserva a: ainoasoler@yahoo.es

Patrocina la inauguració: Pastisseria ARTBO https://www.artbo.es/


 

VISITA GUIADA A L'EXPOSICIÓ + TALLER

(dates i reserva segons disponibilitat)

Una oportunitat per a recórrer l'exposició de la mà de la seva autora, i gaudir d'un petit taller d'art creatiu per a finalitzar la visita, tot connectant amb l'artista que duem dins. Per a totes les edats.

Dirigit a públic escolar; a públic familiar; a grups especialitzats, adults, i qualsevol persona interessada.

Trobareu més informació a: https://www.ainoasoler.org/la-exposicio

Fes la teva reserva a: ainoasoler@yahoo.es


 

CLOENDA I CELEBRACIÓ + ESPECTACLE DE MÚSICA I DANSA EN VIU

Diumenge 21 d'abril - 18:00h

Festa de cloenda de l'exposició, amb la col·laboració del SOL DE 8, i el seu espectacle de música i dansa en viu. Una oportunitat per a escoltar les poesies que van donar lloc a l'exposició, convertides en cançons de la mà del cantautor Jordi Viader, i per a viure d'aprop la dansa que ha inspirat la exposició, a càrrec de l'Ainoa Soler. En motiu de la diada de Sant Jordi, fem viva la poesia, i donem-li color i dansa!





SOBRE L'AUTORA


AINOA SOLER

Pintora, poetessa i ballarina, l'Ainoa Soler és una artista, feliç d’investigar i crear en els mons de l'art, el moviment i l'educació. Creadora i co-creadora de projectes educatius i facilitadora en processos d'aprenentatge i autoconeixement, ha treballat i continua investigant amb diferents disciplines corporals com la dansa, Dalcroze, Laban i Feldenkrais, unint la seva vocació docent i pedagògica amb la seva curiositat artística i la seva exploració creativa. Actualment desenvolupa una tasca d'integració en camps interdisciplinaris, creant ponts d'unió entre la consciència ecològica, la consciència social i la consciència artística de si mateixa, altres persones, de col·lectius i comunitats, i d'ecosistemes.


"Escriure. Compartir. Expressar.

I deixar anar.

Paraules que ara han pres les seves pròpies ales,

per decidir elles mateixes cap a on volen volar.

Avui, aquí i ara, a les teves mans.

Les de l'ésser lector que es pren el temps

per a parar el temps.

Sentir el batec de l'univers.

I somiar plegats."


SOL DE 8

El Sol de 8 és una proposta artística on hi podem trobar diferents disciplines. Com la música, la poesia, la dansa, el relat i la reflexió escrita. Cadascuna d'elles, tant es poden mostrar amb el seu particular llenguatge i de forma independent, o com a creacions conjuntes que es donen la mà.


​​El Sol de 8 neix amb la il·lusió i intenció de ser un espai infinit de creació. Un camí de vida i de boniques sinèrgies i sumes. Un estrella que pugui brillar lliure, en un univers en constant expansió, i així, poder crear amb la seva màgia instants de llum, amb l'esclat i el naixement de nous mons encara per a descobrir.​ Amb en Jordi Viader i l'Ainoa Soler, com a fundadors del projecte: https://www.ainoasoler.org/el-sol-de-8


 

L'EXPOSICIÓ ALS MITJANS



EMD Bellaterra

"Viu una experiència única a la inauguració de la nova expo del cicle Bellaterra d’Artistes. El dijous 7 de març s’inaugura “Paraules que escolten” de la santcugatenca Ainoa Soler. L’acte de presentació de les seves pintures promet ser una experiència única que fuig dels convencionalismes. Durant l’acte inaugural tindrà lloc un espectacle de música i dansa en viu i un petit taller participatiu i obert a tots els assistents per experimentar des de dins, l'art de la pintura i la poesia. T’ho perdràs?"





Bellaterra Diari



El Cugatenc


Fotos cedides per: BellaterraDiari / Mathis Varille (2024)



 

AGRAÏMENTS


Aquesta exposició i els seus actes, són possibles gràcies a la col·laboració de:


Diputació de Barcelona

El cugatenc

Llibreria i papereria El Xamfrà


&


Alumnes de dansa creativa de la SCD Academy

Mathis Varille

Miquel Montoliu

Xani i Francisco

Felipe Valero

Carme Guevara

Milagros García

Pilar i Santi

Julià Soler

Jordi Viader

Eva Cruz

Graciluz

Sandra Lupiañez

Frederic Cabanas

Mireia Carrillo






261 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo

Ella es

bottom of page