top of page

PARAULES QUE ESCOLTEN
 

Pintura: Ainoa Soler

Paraules que Escolten

La primera obra poètica, d'Ainoa Soler Hoyo

 

Al llarg del 2022, l'Ainoa, amb l'ajut dels seus éssers propers, va poder fer realitat un projecte personal inèdit fins al moment: recollir i fer una primera publicació, d'alguns dels seus poemes, versos, reflexions i pensaments.

En aquesta obra s'hi recullen detalls, experiències i moments, viscuts en àmbits i espais tan diferents com la carpa del Circ Raluy, la platja i les runes d'Empúries o el Llac de Banyoles i les seves aigües. Així mateix, també s'acullen entre aquestes pàgines pensaments viatgers, que sense estar connectats amb un emplaçament concret, mantenen viva aquesta flama dins seu que els permet ser presents arreu: els límits, la llibertat, el llenguatge dels animals, l'amistat.

Aquests són alguns dels mons i versos per on l'autora convida a viatjar al lector. Un lector al que en tot moment, l'acompanya una pregunta: poden les paraules escoltar?

Escoltar el propi batec que duem dins? Escoltar l'ànima de cada esser? De cada tram i passa del camí?

IMG_20220916_164007_edited.jpg
IMG_20220902_142319_edited.jpg

 

 

POE

 

 

SIA

 

Oberta

Lliure

Accessible

Transformadora

Regeneradora

Atemporal

Amb un acurat treball d'edició i maquetació, i una valoració personal de l'autora en tot moment del procés creatiu (des de l'ús de la tipografia, fins a la qualitat del paper d'impressió i les seves fonts certificades FSC, o l'elecció de mitjans de distribució locals i sostenibles, respectuosos amb el medi ambient), l'obra final permet l'accés lliure i obert a tots els éssers lectors.

Amb la voluntat que les paraules i l'obra poètica arribin a totes aquelles persones que la vulguin escoltar, el llibre és accessible tant en format PDF, com en format físic als punts distribuïdors. Així com també disponible a petició de qui ho vulgui, per mitjà del tradicional correu postal. 

NCL35673.JPG

Paraules que Escolten

"Escriure. Compartir. Expressar. I deixar anar.

Paraules que ara han pres les seves propies ales,

per decidir elles mateixes cap a on volen volar.

Avui, aquí i ara, a les teves mans.

 

Les de l'èsser lector que es pren el temps

per a parar el temps.

Sentir el batec de l'univers.

I somiar plegats."

COMPARTEIX-NOS!

Si sou un petit grup o formeu part d'una entitat, i us agradaria que vingués l'autora a fer una presentació del llibre, o bé una xerrada i col·loqui entorn la poesia, serà un plaer rebre la vostra proposta.

 

Si ja has llegit el llibre i tens ganes de fer-nos arribar el teu feedback, no ho dubtis i escriu-nos. Ens pots enviar la teva carta, consultes o reflexions al correu: ainoasoler@yahoo.es

Així mateix, et convidem a que pensis en les persones a qui aquesta lectura pot agradar i els hi facis arribar el nostre enllaç.

La poesia és vida i està viva.

Comparteix-nos! 

 

ASH-038.jpeg

By Mireia Ábalos

Lectura del poema " En el Silenci", amb la veu de l'artista Mireia Ábalos. El poema es troba dins del primer volum de Paraules que Escolten, i inaugura la secció de "Pensaments". Filmació feta des del mirador de la Casa  Museu Cal Gerrer, al centre històric de Sant Cugat del Vallès.

Sabies que...?

Sabies que cadascun dels exemplars de Paraules que Escolten, ha estat personalitzat per l'autora, i és únic? No n'hi ha dos iguals!!! Les pintures de la portada i la contratapa són úniques i singulars per a cadascun dels 50 exemplars que existeixen, de la primera edició. Una edició limitada i irrepetible, que genuïna, conserva el seu esperit d'improvisació, espontaneïtat i singularitat. A la galeria d'imatges que segueix, podreu descobrir alguna de les portades:

bottom of page