top of page

Paraules que Escolten
La primera obra poètica, d'Ainoa Soler Hoyo

Pintura: Ainoa Soler

LA HISTÒRIA D'UN SOMNI

Al llarg del 2022, l'Ainoa, amb l'ajut dels seus éssers propers, va poder fer realitat un projecte personal inèdit fins al moment: iniciar la primera publicació, organitzada en tres volums, d'alguns dels seus poemes, versos, reflexions i pensaments. Amb el nom de Paraules que escolten, es recull doncs aquesta col·lecció:

- Experiències (Volum I) - Ja disponible

- Elements (Volum II) - Ja disponible

- Éssers (Volum III) - Disponible des del 12/12/23

A l'obra s'hi recullen detalls, experiències i moments, viscuts en àmbits i espais tan diferents com la carpa del Circ Raluy, la platja i les runes d'Empúries o el Llac de Banyoles i les seves aigües. Així mateix, també s'acullen entre aquestes pàgines pensaments viatgers, que sense estar connectats amb un emplaçament concret, mantenen viva aquesta flama dins seu que els permet ser presents arreu: els límits, la llibertat, el llenguatge dels animals, l'amistat o l'amor.

Entre d'altres, aquests són alguns dels mons i versos per on l'autora convida a viatjar al lector. Un lector al que en tot moment, l'acompanya una pregunta: poden les paraules escoltar? Escoltar el propi batec que duem dins? Escoltar l'ànima de cada ésser? De cada tram i passa del camí?

IMG_20230702_140652_edited_edited.jpg
IMG_20230702_140652_edited_edited.jpg

 

 

POE

 

 

SIA

 

Oberta

Lliure

Accessible

Transformadora

Regeneradora

Atemporal

Amb un acurat treball d'edició i maquetació, i una valoració personal de l'autora en tot moment del procés creatiu (des de l'ús de la tipografia, fins a la qualitat del paper d'impressió i les seves fonts certificades FSC, o l'elecció de mitjans de distribució locals i sostenibles, respectuosos amb el medi ambient), l'obra final permet l'accés lliure i obert a tots els éssers lectors.

Amb la voluntat que les paraules i l'obra poètica arribin a totes aquelles persones que la vulguin escoltar, el llibre és accessible tant en format PDF, com en format físic als punts distribuïdors. Així com també disponible a petició de qui ho vulgui, per mitjà del tradicional correu postal. Si desitges llegir-lo, només ens has d'escriure a ainoasoler@yahoo.es!

PUNTS DISTRIBUÏDORS

Sant Cugat del Vallès

ASSOC
C/de la Creu 16 àtic 2n
08172 Sant Cugat del Vallès
930430341 (Ainoa)

Horari: concerta per telèfon un horari i vine a recollir el teu llibre.

PAPERERIA PLANAS
Llibreria-Papereria
Rambla de Can Mora
08172 Sant Cugat del Vallès

935830016
paperplanas@hotmail.com

Horari: Dilluns a Divendres de 08:00-13:30 i de 17:00-20:00 

Barcelona

Et busquem a tu!
T'agradaria ser punt distribuïdor a Barcelona? Et busquem a tu! Tant si ets un particular, un comerç o un establiment, si tens ganes de col·laborar amb el projecte, t'esperem!!! Posa't en contacte amb nosaltres al correu: ainoasoler@yahoo.es

NCL35673.JPG

Paraules que Escolten

"Escriure. Compartir. Expressar. I deixar anar.

Paraules que ara han pres les seves propies ales,

per decidir elles mateixes cap a on volen volar.

Avui, aquí i ara, a les teves mans.

 

Les de l'èsser lector que es pren el temps

per a parar el temps.

Sentir el batec de l'univers.

I somiar plegats."

Si sou un petit grup o formeu part d'una entitat, i us agradaria que vingués l'autora a fer una presentació del llibre, o bé una xerrada i col·loqui entorn la poesia, serà un plaer rebre la vostra proposta.

 

Si ja has llegit el llibre i tens ganes de fer-nos arribar el teu feedback, no ho dubtis i escriu-nos. Ens pots enviar la teva carta, consultes o reflexions al correu: ainoasoler@yahoo.es

Així mateix, et convidem a que pensis en les persones a qui aquesta lectura pot agradar i els hi facis arribar el nostre enllaç.

La poesia és vida i està viva.

Comparteix-nos! 

 

ASH-038.jpeg

COMPARTEIX-NOS!

By Mireia Ábalos

Lectura del poema " En el Silenci", amb la veu de l'artista Mireia Ábalos. El poema es troba dins del primer volum de Paraules que Escolten, i inaugura la secció de "Pensaments". Filmació feta des del mirador de la Casa  Museu Cal Gerrer, al centre històric de Sant Cugat del Vallès.

L'OPINIÓ DELS LECTORS

"Es la primera vegada que tinc un llibre escrit per una persona que conec i quan l'agafo per llegir, em sento molt a prop del que dius i del que penses sobre la natura, les persones, els animals... Així que t'estic molt agraïda perquè saps posar paraules boniques a coses que jo sento molt a dins meu. Gràcies"

Espe 

“A primer cop d’ull: una estètica rigorosament dolça, una preciosa tipografia i uns versos crec que molt sincers.”

Àfrica

 

 

“Estoy emocionado de tu sabiduría, de tu altísima y angelical sensibilidad. Creo que hay que impulsarte como artista y, en lo que yo pueda voy a colaborar Hay un gran tesoro artístico en ti, y tu luz y vitalidad es muy necesaria en estos tiempos.

Con toda mi admiración”

José

 

 

“Quina passada de proposta! M’he llegit en diagonal el teu llibre, parant dues vegades a ”Esteles de llum” i m’ha atravessat un nosequè esquena amunt impulsant-me a respondre’t. (...) Ets pura inspiració Ainoa.”

Mireia

 

 

“Nos gustaría felicitarle por este proyecto, que es una exquisita muestra de sensibilidad, una apuesta por la emoción y la reflexión introspectiva con ritmos clásicos y sutiles armonías.”

Editorial

 

 

“He mirat ràpid els capítols del llibre, veig que son d'una gran saviesa i profunditat, m'agrada molt. Llegiré amb més calma el seu contingut, per gaudir-lo com si fos una música, d'aquestes que em fan somiar.”

Ferran

Sabies que...?

Sabies que del primer volum de la col·lecció, existeix una edició limitada de 50 unitats, on cadascun dels exemplars de Paraules que Escolten I, ha estat personalitzat per l'autora, i és únic? No n'hi ha dos iguals!!! Les pintures de la portada i la contratapa són fetes a mà i singulars. Una edició limitada i irrepetible, que genuïna, conserva el seu esperit d'improvisació, espontaneïtat i singularitat. A la galeria d'imatges que segueix, podreu descobrir alguna de les portades:

bottom of page