top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

L'opinió de les persones

Gràcies pels vostres missatges!!!



Aquesta setmana conclou la exposició de Bellaterra, Paraules que Escolten.

I ens agradaria acomiadar aquesta aventura viscuda, amb tot allò que al llarg d'aquests dos mesos, ens heu anat fent arribant les persones que l'heu visitat. Moltes gràcies a cadascuna de vosaltres, pel vostre temps, per les vostres paraules, per acceptar la nostra invitació, i viatjar amb els colors, la poesia, la música i la dansa.


Amb molta il·lusió us esperem a les properes edicions que estem preparant per enguany, probablement a Sant Cugat del Vallès i a Vilanova i la Geltrú.

Així mateix, si encara no teniu el llibre Paraules que Escolten, i voleu aprofitar aquest Sant Jordi per a tenir la col·lecció complerta, només ens heu d'escriure, o passar a buscar el vostre exemplar per la Llibreria el Xamfrà (Rambla del Celler, a Sant Cugat del Vallès).


Molt feliços de sentir-vos al nostre costat, ens acomiadem fins molt aviat!!!


L'Equip gestor de Paraules que Escolten



 

Foto cedida per: BellaterraDiari / Mathis Varille (2024)



OPINIONS PERSONALS

Fem tot seguit un recull, dels missatges que ens han anat arribant, al llarg d'aquest dos mesos d'exposició:


Va ser preciosa l'estona a Bellaterra; és molt important aquest art que redimensiona el món, el quotidià... moltíssimes gràcies!

En cada petita passa em sento convidada per tu a explorar els mil camins desconeguts, encara. Mil gràcies, Ainoa!

Moltes gràcies! Ha estat una sorpresa molt increïble a nivell imaginatiu, i d'aquestes dels sentiments i emocions.

Un cop més, omples el teu entorn de vida.

Qué dicha he sentido al entrar en este lugar tan lleno de magia! He sentit que sóc d'aquí! Me embarga la alegría, esperanza y ganas de seguir viendo la vida de mis colores favoritos. Cada una de las reflexiones me invitan a hacer introspecciones de mi misma, conocerme y aceptarme cada día más. Felicitaciones de todo corazón y los mayores y mejores éxitos en todos los ámbitos de la vida. Bendiciones.

Quina sort sentir-te tan a prop! Paraules que Escolten; ple d'amor, vida i llum. Gràcies! Us estimem!

Gracias por compartir todo lo que tienes dentro. Puro amor!

Per mi ha sigut molt especial. M'he quedat meravellada.

Moltíssimes gràcies per l'oportunitat preciosa i única que ens heu brindat amb tanta generositat!

La Ainoa es una persona que admiro y aprecio. Sus pinturas son arte puro y limpio. Para mi, su arte me atrapa con sus mezclas de colores y todo lo que expresan. Hay que sentirlo y verlo.

El color da vida, transforma lo negativo en positivo. Una chispa de alegría!

Me ha encantado continuar la obra de arte más allá, hasta el marco...!

He llegit els comentaris que et van deixar, i m'he emocionat... és màgic la manera en què l'energia es transmet, i m'ha arribat al cor l'energia de les persones que van emocionar-se a la teva exposició. He tingut per uns moments la sensació de ser-hi!!! Et felicito per tota la bellesa que crees constantment i per fer el món més bonic compartint-la.


Foto cedida per: BellaterraDiari / Mathis Varille (2024)



L'ESCOLA RAMON FUSTER

Ha participat als tallers educatius que oferim, i ha vingut amb 75 alumnes de primària, a visitar la exposició. Aquesta és la seva opinió de la experiència viscuda:


Des de l’Escola Ramon Fuster considerem que l’educació artística ha de contribuir a arrelar l’alumnat a la seva terra i al seu entorn. És per aquest motiu que al llarg de l’etapa d’educació primària, com a mínim un cop l’any, aprofitem per visitar alguna exposició. De vegades tenim la sort de poder gaudir del patrimoni d’artistes amb projecció internacional però en altres ocasions visitem petites exposicions d’artistes locals. En aquest sentit, avui hem visitat l’exposició de l’artista Ainoa Soler “Paraules que escolten” al centre cívic de Bellaterra.
Ha estat una visita molt enriquidora des de tots els punts de vista. Només el fet de visitar una exposició ja suposa un aprenentatge en sí mateix però si a més a més, com és el cas d’avui, tenim l’oportunitat de compartir l’experiència amb l’artista, l’aprenentatge es multiplica. Els i les alumnes han après com les paraules poden esdevenir font d’inspiració i com, quan de vegades ens costa explicar el què sentim, l’art pot ser un magnífic recurs per acompanyar o, fins i tot, substituir les paraules.
L’Ainoa és una artista amb ànima, sensible i amb calidesa encisadora. Des del primer moment, amb la seva veu i els seus gestos ha captat l’interès dels infants. Com no podia ser d’una altra forma, escoltant les paraules dels nens i les nens i donant valor a cadascuna de les seves intervencions, ha anat construint amb ells un diàleg que els ha portat a reflexionar sobre la creativitat, la llibertat, les emocions, l’art, els pensaments i la necessitat de compartir.
L’experiència però no ha acabat aquí ja que en arribar a l’escola hem seleccionat dos poemes de l’Ainoa i, individualment o per parelles, els i les nostres artistes han fet la seva pròpia interpretació dels versos. Ciutats encisadores i multiculturals, mons per descobrir, camins per fer plegats, camins que se separen i decisions que hem de prendre... Les aules s’han omplert d’emocions, pensaments, colors, textures i creativitat.


Foto cedida per: BellaterraDiari / Mathis Varille (2024)

28 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page