IMG_9858.JPG

El sol de 8

Dansa i música en Viu.

Ainoa Soler & Jordi Viader Oliva

Foto: Enric Manonelles

El Sol de 8

Dansa & Música en viu

El Sol de 8 és una proposta artística on hi podem trobar diferents disciplines. Com la música, la poesia, la dansa, el relat i la reflexió escrita. Cadascuna d'elles, tant es poden mostrar amb el seu particular llenguatge i de forma independent, o com a creacions conjuntes que es donen la mà.

​​El Sol de 8 neix amb la il·lusió i intenció de ser un espai infinit de creació. Un camí de vida i de boniques sinèrgies i sumes. Un estrella que pugui brillar lliure, en un univers en constant expansió, i així, poder crear amb la seva màgia instants de llum, amb l'esclat i el naixement de nous mons encara per a descobrir.​

Bolo Malabars_edited.jpg

Foto: Enric Manonelles

NCL37028.JPG

Foto: Frederic Cabanas

SOL DE 8

 

RAIG

LLUM

CREACIÓ

TEMPS I ESPAI

MÚSICA I DANSA

ONES DE PAU

Ainoa Soler & Jordi Viader Oliva.

L'Ainoa, amb la seva passió per la dansa improvisació crea coreografies nascudes de la màgia del moment per acompanyar la música que sona. La música és l'ànima que parla i la veu de l'univers feta present en el màgic instant de creació compartida.

El Jordi, músic, cantautor i artesà en constant aprenentatge en l'ofici d'escriure cançons, fa una tria de les seves peces per a crear un espectacle on la dansa i la música s'abracen tot explicant una historia. 
La de l'art que ens acompanya i ens desperta emocions per dins. La de l'art que ens toca el cor, i ens torna més humans.

En aquest equip creatiu, l'Ainoa a més a més d'aportar i regalar el seu art amb la dansa, també ho fa en la seva vessant de poeta. I és que d'algunes de les cançons, n'és ella mateixa l'autora de les lletres, fet que enriqueix aquesta unió artística.

NCL30997.JPG

Foto: Frederic Cabanas

DADES DE L'ACTIVITAT

  • La duració aproximada del concert de música i dansa, és d'entre 30min i 45minuts.

  • Es pot realitzar tant en interiors com en exteriors així com en espais que estiguin en ple contacte amb la natura.

  • Es recomana fer la sol·licitud amb un mínim d'un mes d'antelació, tot i que si esdevé possible la proposta, també amb menys temps es poden acceptar sol·licituds.

Foto: Enric Manonelles

COMENTARIS

DELS ASSISTENTS

"...felicitar-vos per l’event!!! Tenia un caliu maquíssim!!!!!

I la gent estava molt contenta..."

"...va ser un regal per els sentits, la música el cant  la dansa el public es van embolicar de tal manera que va sorgir algo fantàstic que ens va deixar bocabadats,gràcies..."

"...Conseguisteis un ambiente acogedor,
lleno de sensibilidad y creatividad. Lograsteis una complicidad especial, fusionando la música y la danza hasta que se hicieran un solo universo. Nos llevasteis a otro mundo de belleza y pudimos disfrutar de vuestro arte de forma muy íntima..."

"La ballarina un 10, demostrava molta sensibilitat... la música i ella anaven unides i lligades en cada moviment.  Amb una gran sensibilitat i amor, que envoltava per tota la sala. La sala molt acollidora amb les espelmes enceses i la fina olor d'herbes. El cantant i compositor fabulós!!!..."

"...a la ballarina Ainoa: gràcies per ballar entremig de la música i haver-te deixat portar, fent una autèntica simbiosis i "ball" entre ball i música..."

M'AGRADARIA FER UNA RESERVA

  • Tant si ets un particular com si sou una entitat, un festival o sou organitzadors d'algun acte, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

  • Esperem la vostra proposta!!!