top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

T'agradaria ser Mecenes?

Paraules que Escolten, el primer llibre de poesia de l'Ainoa, t'espera!!!



Amb molta il·lusió...


Aquest 2023, l'Ainoa presenta el seu primer llibre de poesies Paraules que Escolten!!!!

El coneixes?

Has tingut l'ocasió de tenir-lo a les mans?


El llibre consta de tres volums, el primer dels quals ja ha sortit d'impremta, i espera amb il·lusió arribar a trobar totes les persones que sentin dins seu el desig de llegir-lo: https://www.ainoasoler.org/post/paraules-que-escolten


El segon volum, està tot just aquests dies en fase de maquetació i a punt d'entrar en impremta. I el tercer volum, tot i que ja està enllestit pel que fa als continguts, té prevista la seva data per sortir d'impremta a finals de la tardor d'enguany.


A mode de tast, tot seguit podeu llegir alguns dels comentaris que ens han fet arribar els lectors del primer volum:


“A primer cop d’ull: una estètica rigorosament dolça, una preciosa tipografia i uns versos crec que molt sincers.”

Àfrica


“Estoy emocionado de tu sabiduría, de tu altísima y angelical sensibilidad. Creo que hay que impulsarte como artista y, en lo que yo pueda voy a colaborar. Hay un gran tesoro artístico en ti, y tu luz y vitalidad es muy necesaria en estos tiempos.

Con toda mi admiración”

José


“Quina passada de proposta! M’he llegit en diagonal el teu llibre, parant dues vegades a ”Esteles de llum” i m’ha atravessat un nosequè esquena amunt impulsant-me a respondre’t”

Mireia


“Nos gustaría felicitarle por este proyecto, que es una exquisita muestra de sensibilidad, una apuesta por la emoción y la reflexión introspectiva con ritmos clásicos y sutiles armonías.”

Editorial


“He mirat ràpid els capítols del llibre, veig que son d'una gran saviesa i profunditat, m'agrada molt. Llegiré amb més calma el seu contingut, per gaudir-lo com si fos una música, d'aquestes que em fan somiar.”

Ferran


Amb la il·lusió de poder compatir aquest projecte amb totes aquelles persones que així ho sentiu, l'Ainoa busca ara persones que desitgin esdevenir mecenes d'aquest projecte, i que sigui amb el seu temps, amb recursos, o amb coneixements, puguin col·laborar amb aquesta iniciativa per a donar-li forma i ajudar-la a esdevenir una realitat.



Si sents que t'agradaria aportar el teu granet de sorra per aquest projecte, si us plau, escriu-nos a ainoasoler@yahoo.es! Per petita que sigui la teva ajuda, és molt benvinguda!!!!


En aquest proper mes de juny, haurem de fer efectiu el pagament de la impremta, i per tant qualsevol donatiu que vulguis fer, serà benvingut!

Si t'agradaria fer-nos alguna consulta, no dubtis en escriure'ns i posar-te en contacte amb nosaltres.



Amb la il·lusió de seguir compartint,



L'Equip editor de Paraules que Escolten

Maig 2023 - Sant Cugat del Vallès




GRÀCIES



93 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page