top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Paraules que Escolten

Paraules que Escolten - Ja és aquí la col·lecció completa!

Volum I- Experiències / Volum II- Elements / Volum III- ÉssersGRÀCIES!!!


Ens fa molta il·lusió compartir la nova, que ja està disponible la col·lecció completa!!!!

Ja estan en distribució els tres volums que formen el conjunt poètic Paraules que Escolten.

La primera publicació en paper, de l'obra poètica de l'Ainoa Soler; autoeditada i autopublicada amb l'ajut, la col·laboració i el patrocini, d'amics i família. Gràcies!!!

Moltes gràcies a totes les persones que heu contribuït a fer d'aquesta idea i projecte, una realitat!!!


Ara, els llibres ja són a les nostres mans. I comencem una nova aventura!!!

La de trobar les mans dels lectors.

Si coneixes lectors i lectores, a qui fer arribar la nostra poesia, comptem amb tu!


Comparteix-nos! 

​​


  • Si sou un petit grup o formeu part d'una entitat, i us agradaria que vingués l'autora a fer una presentació del llibre, o bé una xerrada i col·loqui entorn la poesia, serà un plaer rebre la vostra proposta.

 

  • Si ja has llegit el llibre i tens ganes de fer-nos arribar el teu feedback, no ho dubtis i escriu-nos. Ens pots enviar la teva carta, consultes o reflexions al correu: ainoasoler@yahoo.es


  • També, si pots esdevenir un possible distribuïdor dels nostres llibres, i tenir-ne uns poquets exemplars al teu negoci o establiment, esperem la teva proposta amb molt de gust!

  • Així mateix, et convidem a que pensis en les persones a qui aquesta lectura pot agradar i els hi facis arribar el nostre enllaç. La poesia és vida i està viva.L'Equip editor de Paraules que Escolten

Desembre 2023 - Sant Cugat del Vallès 

Aquí sota, l'històric amb la primera publicació que vam fer del projecte, al febrer del 2023 :-)Paraules que Escolten

Volum I- ExperiènciesA l'estiu del 2022, l'Ainoa va començar a cuidar i estimar, una idea.

Fer el primer recull de poesies, en format físic, auto editat i publicat.


La idea es va convertir en una preciosa aventura, en la que els seus éssers estimats, visibles i invisibles, van començar a entregar-hi i posar-hi també el seu entusiasme, alegria, temps i energia.

Ha estat així, que després d'un recorregut de prop de nou mesos, ara l'Ainoa ja té a les seves mans la primer edició del llibre PARAULES QUE ESCOLTEN - Volum I.


Durant les últimes setmanes, ha estat acabant els últims detalls, i personalitzant-te cadascun dels primers 50 exemplars que existeixen d'aquest llibret, amb una tapa única i singular. Tots i cadascun d'ells, tenen uns colors, una combinació i una personalitat singular i genuïna. Quelcom del que l'Ainoa n'està especialment contenta. I és que ella sent, que cada lector és únic. Per tant, que millor, que cada llibre també sigui únic, i pugui connectar amb el lector que l'acull a les seves mans, amb la mateixa singularitat.


En el següent enllaç, hi trobareu una breu presentació del llibret:


A més a més, ens il·lusiona molt poder-vos compartir, que el projecte que l'Ainoa imagina, consta d'una trilogia, en la que aquest que ara ja podeu tenir a les mans, n'és la primera part, el primer volum. I que serà seguit pel Volum II - Elements; i pel Volum III- Éssers.


Si sentiu que us agradaria disposar o regalar un d'aquests primers 50 exemplars que ja existeixen, no dubteu en escriure'ns: ainoasoler@yahoo.es


Així mateix, si sentiu que us agradaria col·laborar d'alguna forma en aquesta edició, o les vinents, estarem molt agraïts d'escoltar les vostres propostes. Qualsevol ajut és benvingut, des d'aportacions econòmiques, a espais i programacions on poder presentar i compartir el projecte, o xerrades, seminaris i formacions en les que puguem incloure aquest projecte poètic.


Amb la il·lusió de sentir com les idees, creixen i volen lliurement pel món,


Fins molt aviat!


L'Equip editor de Paraules que Escolten

Febrer 2023 - Sant Cugat del Vallès
89 visualizaciones1 comentario

Entradas Recientes

Ver todo

1 Comment


Ainoa Soler
Ainoa Soler
Dec 24, 2023

Hola Ainhoa,

No es que quiera apoyar el proyecto, que por supuesto también , sino que creo en ti y sé que todo lo que te propongas lo vas a conseguir.

Eres una persona muy especial!


P.C.L.


Like
bottom of page