top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

Paraules que Escolten

Primer Volum - ExperiènciesParaules que Escolten

Volum I- ExperiènciesA l'estiu del 2022, l'Ainoa va començar a cuidar i estimar, una idea.

Fer el primer recull de poesies, en format físic, auto editat i publicat.


La idea es va convertir en una preciosa aventura, en la que els seus éssers estimats, visibles i invisibles, van començar a entregar-hi i posar-hi també el seu entusiasme, alegria, temps i energia.

Ha estat així, que després d'un recorregut de prop de nou mesos, ara l'Ainoa ja té a les seves mans la primer edició del llibre PARAULES QUE ESCOLTEN - Volum I.


Durant les últimes setmanes, ha estat acabant els últims detalls, i personalitzant-te cadascun dels primers 50 exemplars que existeixen d'aquest llibret, amb una tapa única i singular. Tots i cadascun d'ells, tenen uns colors, una combinació i una personalitat singular i genuïna. Quelcom del que l'Ainoa n'està especialment contenta. I és que ella sent, que cada lector és únic. Per tant, que millor, que cada llibre també sigui únic, i pugui connectar amb el lector que l'acull a les seves mans, amb la mateixa singularitat.


En el següent enllaç, hi trobareu una breu presentació del llibret:

https://www.ainoasoler.org/paraules-que-escolten


A més a més, ens il·lusiona molt poder-vos compartir, que el projecte que l'Ainoa imagina, consta d'una trilogia, en la que aquest que ara ja podeu tenir a les mans, n'és la primera part, el primer volum. I que serà seguit pel Volum II - Elements; i pel Volum III- Éssers.


Si sentiu que us agradaria disposar o regalar un d'aquests primers 50 exemplars que ja existeixen, no dubteu en escriure'ns: ainoasoler@yahoo.es


Així mateix, si sentiu que us agradaria col·laborar d'alguna forma en aquesta edició, o les vinents, estarem molt agraïts d'escoltar les vostres propostes. Qualsevol ajut és benvingut, des d'aportacions econòmiques, a espais i programacions on poder presentar i compartir el projecte, o xerrades, seminaris i formacions en les que puguem incloure aquest projecte poètic.


Amb la il·lusió de sentir com les idees, creixen i volen lliurement pel món,


Fins molt aviat!


L'Equip editor de Paraules que Escolten

Febrer 2023 - Sant Cugat del Vallès
64 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page