top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

Vestida de Mar

Amb molta il·lusió, us presentem la proposta artística

VESTIDA DE MAR


VISIONAT DEL FILM & MÚSICA EN VIU

Ateneu de Sant Cugat, dijous 9 de febrer del 2023


El dijous 9 de febrer del 2023, a les 19h de la tarda, compartirem el visionat del film VESTIDA DE MAR amb tots els assistents a l'acte, així com també una bonica introducció amb música en viu, i un petit col·loqui en acabat de la projecció. Tot plegat tindrà lloc a l'Ateneu de Sant Cugat, situat a 5 min caminant des de l'estació de FGC (https://www.ateneu.cat/vestida-de-mar-ainoa-soler/)


Dins del programa per a presentar el projecte VESTIDA DE MAR a la localitat de Sant Cugat, la segona parada tindrà lloc a l'Ateneu de Sant Cugat, amb un acte on conviuran la música en viu, la tertúlia entre assistents i artistes, i la projecció del film.


En aquesta ocasió, tindrem el plaer de comptar amb la col·laboració de la guitarrista, també pintora i escriptora, Clàudia Salamonesco. Qui en companyia de la seva estimada guitarra, ens delectarà amb una petita introducció a l'acte, a càrrec de la seva música i sensibilitat.

Sense dubte, serà un acte únic i especial, on diferents disciplines artístiques, com la música, la dansa, la poesia, la fotografia o el cinema, es donaran la mà, i ballaran plegades.


Per a confirmar la teva assistència, tan sols has d'omplir el formulari de l'ateneu, conforme t'agradaria reservar la teva plaça per a l'acte. Et recomanem que t'inscriguis ja que l'aforament és limitat.

L'activitat és oberta a tothom.


Aportació: voluntària, a l'inici o al final de l'activitat. Per aquest acte, no serà necessària aportació econòmica. Així que us convidem a que repenseu la vostra aportació, i la porteu en forma de flors per guarnir l'acte, petits dolços per acompanyar la tertúlia, té calent, punts de llibre per a regalar als assistents, o qualsevol altre petit detall que us faci feliç de crear i compartir el dia de l'acte entre tots els assistents.


Accés: l'Ateneu està situat a l'avinguda de Gràcia nº16, a Sant Cugat del Vallès. Caminant, en 5 min s'arriba a l'estació de FGC. Podeu seguir les indicacions per arribar-hi que trobareu en aquest enllaç: https://www.ateneu.cat/contacte/



ESTRENA & COL·LOQUI

Museu Cal Gerrer, dimecres 19 d'octubre del 2022

El dimecres 19 d'octubre, a les 18h de la tarda, en farem la presentació i estrena a la sala d'audiovisuals de la Fundació Cabanas - Casa Museu Cal Gerrer.


Dins el cicle de Projeccions a Cal Gerrer (https://www.ainoasoler.org/post/projeccions-a-cal-gerrer) el dimecres 19 d'octubre comptarem amb una programació molt especial. Es tracta de la presentació de l'audiovisual Vestida de Mar, una col·laboració entre l'artista i cineasta Frederic Cabanas i la ballarina i escriptora Ainoa Soler.


El film, amb imatges rodades a les platges d'Empúries el passat mes de juny del 2022, convida a l'espectador a fer un viatge. Un viatge personal i intransferible, cap als racons que la màgia de l'art ens convida a desvetllar.


En acabat, oferirem un petit col·loqui, reflexions i una taula oberta de debat i diàleg, en la que aprofundir entre tots els presents sobre l'experiència viscuda.


Una proposta que ens fa especial il·lusió de presentar, i de convidar-te a formar-ne part.

Per a confirmar la teva assistència, tan sols cal que escriguis un correu a la adreça: ainoasoler@yahoo.es

Et recomanem que ens escriguis tant si saps segur que vindràs, com si penses que ho faràs, per tal que en cas de sorgir algun canvi d'horari o de data, et puguem avisar.


L'activitat és oberta a tothom.

Aportació: voluntària, a l'inici o al final de l'activitat, a la taquilla mateix del museu (oberta fins a les 20h)


Accés: el museu està situat a la plaça d'Octavià (la plaça del Monestir) de Sant Cugat del Vallès. Podeu seguir les indicacions per arribar-hi que trobareu en aquest enllaç: https://fundaciocabanas.org/es/com-arribar/




Algunes cites i reflexions, sorgides després de la projecció


"És curiós perquè de vegades el silenci en aquesta societat sembla inquietant, quelcom del que un, hagi de desitjar desfer-se'n. Quelcom que ens enfonsa i fa realitat les nostres més temudes pors.


Quan en realitat,... quan jo escolto els meus silencis, em sento submergida en espais de profunda reverència. De quietud. De pau. De plenitud infinita. De realització sagrada. Silencis que expressen allò que no poden expressar les paraules.

Que permeten l'espai.

Que permeten el temps.

Que permeten el ser.


I així en el silenci, jo em sento i m'abraço.

M'estimo, i estimo allò que em rodeja.

El silenci és tan profund com l'oceà.

I tan ple de misteris i de miracles com l'univers mateix.

El silenci. Que tot ho toca, i amb el seu caliu ho embolcalla.

Aquest caliu que és fred o calent, segons el batec del nostre propi cor.

El silenci.

Que sense paraules, sense sons i sense pinzells, dibuixa i escriu el vers.

Escriu emocions, viatges i travessies.

El silenci. Que em dona la mà, i m'acompanya.

Allà on les paraules, encara són lluny d'arribar.

Allà on el cor, es pot lliurement expressar.

Ser lliure i ser ell.

Ser.

Vestida de Mar."

...

"Qui vesteix de mar?

La vida és clar.

Aquesta que juga tan bon punt es desperta al matí.

Juga amb el terra, que l'acull, el cel que l'estima, l'aigua que l'acaricia.

La vida és clar.

La que creix, i coneix el que no pereix.

L'esperit de tots aquells que ens han precedit, i encara subtils, son aquí.

A punt per acompanyar el nostre sentir, el nostre propi camí.

La vida és clar.

La que desplega les seves ales quan s'adona que les té.

Que sempre les ha dut.

I que ara vol volar.

Es vol enlairar.

I emprendre el viatge vers el més enllà.

La vida, és clar.

Vestida de Mar."


...


"Vestida de Mar.

Gràcies per ser aquí."




Pots llegir els pensaments complets a:



Fotografies: Frederic Cabanas

175 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page