top of page
NCL45174_edited_edited.jpg

PHOENIX LIGHT
Dance Company

Pintura: Ainoa Soler

PHOENIX LIGHT DANCE COMPANY

BALLANT, I DESPLEGANT LES ALES

 

Aquesta companyia amateur i experimental de dansa, proposa un espai de trobada on convergeixi la creativitat i sensibilitat de cadascun dels seus integrants. De la sinergia resultant, i sovint com per art de màgia, apareix la peça coreogràfica de final de projecte.
Treballem tant a l'escola de dansa, com en espais oberts i en contacte amb la natura.

 

Les trobades són quinzenals, amb dos torns: un a les 11h (grup matí) i un a les 15h (grup tarda).


Aquesta activitat és oberta per a qualsevol persona, edat i nivell. Podeu consultar les properes dates per incorporar-vos al projecte o fer la vostra reserva al correu: ainoasoler@yahoo.es

Reflexiones compartidas

"Uno de los aprendizajes que me llevo, es el de permitirme. El de la libertad de sentir, moverme, expresarme, diferente al grupo; conectando con mi ritmo y dando valor a mi presente.

Y aún así, darme cuenta que sigo fluyendo con el grupo."

Participante del programa Phoenix Light Dance

IMG_20230517_182621_edited.jpg

VISIÓ


La dansa comunica.
La dansa mou i commou.
La dansa transforma.

3W0A2320.jpg

Tinguis l'edat que tinguis, si t'agrada ballar, explorar la teva creativitat, crear conjuntament amb altres persones, despertar els teus sentits i la teva sensibilitat, i descobrir nous horitzons, a la Phoenix Light t'esperem!

Perquè per a nosaltres, ballar, és una expressió creativa sense límit d'edat ni de condició física!

Alguna vegada has sentit, que mentre movies el teu cos al ritme de la música, podies expressar allò que realment tenies dins, i no sabies com comunicar? O que el moviment i la dansa et permeten connectar-te amb tu mateixa, amb tu mateix.

Tens ganes de seguir descobrint què pot aportar la dansa a la teva vida?

Pintura: Ainoa Soler

T'AGRADARIA FORMAR PART D'AQUEST PROJECTE?

T'ESTEM BUSCANT!

Tant si ets ballarí o ballarina, professor o professora, o senzillament, t'interessa el projecte, i tens ganes de formar-ne part, si us plau, escriu-nos! Estarem encantats de fer una primera trobada en la que conèixer-nos, presentar-nos i escoltar-te. Així mateix, et convidem a que vinguis a una de les nostres sessions, i gaudeixis de l'experiència de la dansa, sense més! T'hi esperem!!! 

elbows_edited.jpg

Fundadora del proyecto y coordinación pedagógica 
AINOA SOLER


De la mano de una fusión de distintas pedagogias, la experiencia vivida de la danza en primera persona, y con la visión de mover y conmover a través de las acciones cuotidianas, nace la idea de esta propuesta creativa y educativa, de transformar nuestro alrededor a través del movimiento y el arte.

LES PROPERES CONVOCATORIES

Al llarg dels quatre anys de trajectòria que ja duem, hem treballat amb eixos vertebradors del trimestre, com el temps, els horitzons, la llibertat... Són temes que ens serveixen per a investigar i créixer, descobrir i desfilar el fil. Ens conviden a conèixer el món amb ulls desperts i encuriosits.

I són la nostra base, per a la dansa que naixerà després.

En les properes convocatòries, tenim en camp de visió alguns dels eixos temàtics que trobaràs a continuació.

T'endinses a descobrir-los al nostre costat?

T'esperem!

"Venía expectante y un poco nervioso. Me gustó mucho la dinámica de dibujar. También la investigación y exploración que hicimos del concepto libertad desde la reflexión y el movimiento. Creo que hacerlo de esta manera aportará profundidad y autenticidad."

Participante de la Phoenix Light

bottom of page