top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

Literatura & Dansa

Dissabte 22 d'octubre del 2022, a la Biblioteca Salvador Allende, GIRONASi tens ganes de descobrir els tallers de Literatura & Dansa que oferim per a públic familiar, t'esperem el dissabte 22 d'octubre del 2022, a la Biblioteca Salvador Allende de Girona. L'activitat és gratuïta i el període per a fer les inscripcions s'obrirà el 22 de setembre del 2022.


L'aforament és limitat, i és una activitat oberta per a tots els nivells!!! Només calen ganes de ballar, descobrir, crear,... Ganes d'agafar un llibre a les mans, i imaginar les mil i una formes, en que nosaltres mateixos, ens podem convertir en un llibre ben viu i ple de vida!


Si tens ganes d'acompanyar-nos i fer aquest viatge plegats, al següent enllaç, tens tota la informació d'aquest activitat: https://www.girona.cat/agenda/cat/agenda_fitxa.php?id=31629&ta=age


Així mateix, si tens ganes de conèixer més a fons el projecte Literatura & Dansa, et convidem a visitar i navegar per la secció que hem creat a la web, especialment per aquest projecte. A més a més de realitzar-se en biblioteques, aquests tallers, es poden realitzar en qualsevol centre educatiu, ateneu, escoles, instituts, centres d'art, i també en espais familiars i de trobada, com aniversaris, celebracions o festes: https://www.ainoasoler.org/literatura-i-dansaT'agraden els contes? Llegir històries? Escoltar-les?

T'imagines... poder ballar-les?

Et proposem una trobada creativa entre la dansa i la literatura,

on descobrir com el nostre propi cos, pot llegir els llibres i, fins i tot,

convertir-se en un llibre obert! T'imagines que els llibres, ens puguin fer ballar,

despertar, i expressar, tot allò que duem dins nostre?

Et convidem a descobrir-ho plegats!Pintura: Ainoa Soler

33 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page