top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

III Edició, CREANT

Gràcies!!!! I fins l'any que ve!Celebrada ja la tercera edició del Creant, només ens queda agrair la participació que enguany, ha superat un cop més totes les expectatives. Poder viure la experiència de compartir el Creant amb tantes persones diferents, amb la sensibilitat artística i única de tants éssers, allà reunits, és quelcom talment inoblidable.


A tot l'equip que formem part d'aqueta aventura, ens agradaria agrair-vos a totes les persones que ens heu acompanyat en aquesta edició, el vostre temps, la vostra entrega, el vostre art, la vostra escolta, el vostre coratge i la vostra valentia. Perquè per compartir allò que duem dins, cal valentia tot sovint.


I totes les persones que ens vam trobar el passat 3 de desembre, vàrem ser felices de poder compartir des de dins. Vàrem ser valentes. A totes, gràcies.


Al llarg d'aquests dies, anem recollint els comentaris, reflexions, sensacions i valoracions, que tots vosaltres ens aneu fent arribar. Si encara no ens has fet arribar el teu feedback, no dubtis que serà molt benvingut! Tot seguit, compartim algunes de les valoracions que ens han arribat fins al moment. Per a llegir-ne el recull complert, podeu visitar l'enllaç a la pàgina del Creant: https://www.ainoasoler.org/creant


"M'he sentit contenta i feliç de trobar tantes persones afins a mi a l'hora d'entendre l'art, la creació i la funció essencial de retrobament que té la creativitat interiorment i per a la societat."


"El Creant per a mi significa un espai segur. Ple de creativitat i caliu. Em sorprèn la naturalitat amb la que va succeint cada acte, i com de la improvisació neixen espurnes noves, lluents, brillants. Agraït d'aquest esdeveniment, de tothom que ho fa possible, i de poder ser-ne part."


Així mateix, amb molta il·lusió, i per a acolorir ja en els calendaris del 2024, us comuniquem la data prevista per al Creant 2024!

Desitjant trobant-nos de nou, i compartir aquesta aventura plegats,


L'Equip del Creant


A sota l'històric de la convocatòria del Creant 2023.

 

L'acte CREANT, de música, dansa i arts en viu, ja té data per a celebrar el seu tercer aniversari!!!

Serà el diumenge 3 de desembre del 2023, a la Sant Cugat Dance Academy.

T'hi esperem :-)El diumenge 3 de desembre del 2023, és la data prevista per a celebrar el tercer aniversari del CREANT! Una trobada única, on diferents formes d'expressió artística es donen la mà. Amb molta il·lusió, et convidem a que et guardis la data, i formis part d'aquest projecte, tot compartint el teu temps amb nosaltres, i ajudant-nos amb la teva presencia, a crear una tarda de color, vida, art i creativitat compartida!


Per assistir a l'acte com a públic només cal que ens escriviu un correu confirmant la vostra assistència a l'adreça: ainoasoler@yahoo.es. Així mateix, us agrairem tota la difusió que pugueu fer-ne de l'activitat, entre les vostres amistats i família.


L'acte d'enguany està previst realitzar-lo a Sant Cugat, a l'escola i estudi de dansa Sant Cugat Dance Academy, situat davant del Teatre de la Unió, a l'avinguda Josep Anselm Clavé nº14 (a 5 min de l'estació de FGC). En el següent enllaç trobareu recomanacions de transport per arribar a l'escola: https://scdacademy.com/primera-clase


L'horari previst pel CREANT 2023, és de 18h a 19:15h el diumenge 3 de desembre del 2023, i l'accés ens agradaria que sigui lliure com en les darreres edició, amb aportació voluntària i taquilla inversa per a tots aquells que vulgueu col·laborar amb el projecte.Amb moltes ganes de veure-us el dia 3 de desembre i compartir amb vosaltres aquesta iniciativa, quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta a l'adreça ainoasoler@yahoo.es


Per a conèixer més sobre aquest projecte, pots visitar la secció: https://www.ainoasoler.org/creant


L'Equip organitzador del CREANT 23

142 visualizaciones6 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

6 comentários


Ainoa Soler
Ainoa Soler
24 de dez. de 2023

Em va agradar molt com vau presentar la edició de CREANT 23.

Vaig estar quasi fins al final i vaig poder valorar la gran qualitat i varietat artística, que

tan be presentareu. Una molt bona evolució en relació a anteriors presentacions, i es

algo que volia comentar-te.


F.F.B.

Curtir

Ainoa Soler
Ainoa Soler
24 de dez. de 2023

Creant 2023 has sido para mí inspiración, libertad creativa y nutrición. Poder ser, explorar nuevos límites y participar en una creación abierta y colectiva. Artistas y público se desdibujan, y tod@s están presentes, contribuyen y lo cocreado se vuelve más rico, diverso y sorprendente!

Y qué maravilla escuchar tus poemas cantados por Jordi...! preciosos!!


C.C.

Curtir

Ainoa Soler
Ainoa Soler
24 de dez. de 2023

Em van meravellar els teus poemes cantats, dèieu tant..., i ho dèieu amb la senzillesa de la paraula nua i directa al cor. Va ser preciós aquest moment.


A.L.

Curtir

Ainoa Soler
Ainoa Soler
24 de dez. de 2023

Ainoa, només tinc paraules de reconeixement per tota la feina feta per poder-me oferir una estona entranyable on els sentiments que anaven sorgint a partir de les vostres creacions em portaven a moments oblidats.

Agraïda de tot cor per estar present en les teves difusions. Moltes gràcies a tots els participants per fer possible aquest Creant 2023 i amb la confiança de poder assistir a molts CREANT més, us desitjo el millor. Una abraçada C.G.

Curtir

Ainoa Soler
Ainoa Soler
24 de dez. de 2023

Hola Ainoa, gràcies pel regal que ens vas fer a totes les persones que vàrem poder compartir aquest espai tan artístic , autèntic i ple de emocions. Valoro la capacitat artística de totes les persones que veu mostrar allò que sabeu fer i us ho agraeixo moltíssim perquè tot l’art que hi havia allà , crec que a totes o a la majoria de persones, se'ns va ficar molt endins. També agraeixo l’ambient, conduit per tu, que es va crear entre totes i tots els que compartíem aquell espai. Es notava que les paraules, les mirades , els gestos de cadascú sortien del cor i creava, entre nosaltres una complicitat molt bonica. He parlat tant bé a les meves amista…


Curtir
bottom of page