top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Fira de Nadal, Art i Artesania 2023

T'agradaria ajudar-nos? Comptem amb tu!Per primera vegada, l'Ainoa formarà part de la fira de Nadal de Santa Maria de Palautordera, una petita població al peu del Montseny, i a 45 minuts en cotxe de Sant Cugat i Barcelona. La fira de Nadal tindrà lloc els dies 16 i 17 de desembre; dissabte de 10 a 21h i diumenge de 10h a 20h.


Es tracta d'una ocasió molt especial i emotiva, ja que primera vegada es posaran a la venta les peces de creació artesanal que durant més de dos anys, l'Ainoa ha estat preparant. Dins la col·lecció, s'inclouen làmines, dibuixos i postals, però també elements reciclats que van des de mobiliari a peces decoratives i/o utilitàries, tamborets i prestatgeries. Tot, pintat a mà per l'Ainoa amb motius originals i únics.


Es tracta d'una iniciativa que vol donar nova vida als objectes que a vegades tenim oblidats als racons, i alhora, empoderar la capacitat de l'art, els colors i la pintura, per a embellir i transformar els nostres espais de vida, de treball i de creació.


Perquè l'art, transforma!!!


Així mateix, a la fira de nadal es podran adquirir els llibres de poesia de l'Ainoa! Serà molt emocionant, ja que es trobaran per primer cop junts, els tres volums de la col·lecció Paraules que Escolten en la seva primera edició. Una edició, que gràcies a les col·laboracions i donacions que família i amics han aportat, ha pogut auto editar la mateixa autora.Per tots aquests motius, la fira de Nadal dels propers 16 i 17 de desembre, esdevé una ocasió molt especial i emotiva. Una aventura que ja es perfila!!!


Per a fer-la possible, l'autora, que serà present al llarg de tota la fira a la seva parada, fa una crida a totes aquelles persones que sentiu que podeu ajudar o aportar el vostre granet de sorra, per a fer possible aquesta ocasió tan especial!!!


A continuació es detallen les necessitats que tenim, per a que puguis llegir si alguna d'elles sents que tu ens podries ajudar a cobrir-la, o saps d'algú que pogués sentir-se cridat a sumar-s'hi. El que busquem, és un equip de voluntaris amb ganes d'aportar, de compartir aquesta aventura plegats, i de donar el seu recolzament, sigui amb la forma que sigui, per aquest projecte artístic que comença a desplegar els ales. Molt agraïts per endavant!!!TENS TEMPS?


-Busquem persones que ens puguin ajudar abans del dia 16, a preparar les peces artístiques per a la seva exposició i venta al públic (preparar materials per a emmarcar, retallar làmines, embolicar de forma artística, buscar fórmules de presentació de cadascun dels articles...)


- Busquem una o varies persones que puguin estar amb nosaltres a la fira:

- el matí de dissabte

- la tarda de dissabte

- el matí de diumenge

- la tarda de diumengeTENS TRANSPORT o ALLOTJAMENT?


- Busquem algú amb una furgoneta en la que puguem carregar el material per a la fira (la carpa, la taula, les peces que es vendran...)


- Busquem un lloc (vehicle habilitat; allotjament;...) on poder passar la nit de dissabte a diumenge, que estigui a prop de Santa Maria de Palautordera.TENS CONTACTES O LLISTES DE DIFUSIÓ?


- Busquem canals per a poder fer arribar la proposta a totes les persones que puguin estar interessades, tant a participar com a voluntàries; com a passar per la fira, i trobar regals especials per a si mateixes, o per a les persones estimades.
Molt agraïts per la ajuda que ens puguis oferir, i oberts a escoltar qualsevol aportació i idea que ens vulguis fer arribar,


L'Equip FIRA DE NADAL 2023


-


78 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page