top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Fira d'Artesania

Diumenge 16 de juny del 2024, de 10h a 14h.
Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la fira d'artesania que tindrà lloc el diumenge 16 de juny al matí, a la Plaça del Nord (al barri de Gràcia, a Barcelona).

Clica en el següent enllaç, si vols veure el mapa i saber com arribar: Plaça del NordVINE'M A VEURE

Al llarg del matí, estaré en una de les taules de la fira, i portaré postals, pintures, detalls d'artesania i manualitats. També portaré alguns exemplars del llibre Paraules que Escolten.

I moltes ganes de veure't!!!

Així que si aquell matí te'l pots reservar a l'agenda, aprofita per passar una estona per la plaça del Nord, i venir a veure'm!!!
LA FESTA MAJOR DELS LLUÏSOS

En motiu de la Festa Major dels Lluïsos, hi ha programat tot un seguit d'activitats culturals per a tota la família, entre les quals, trobem el mercat d'artesania. Però també hi ha una caminada a peu des de Sant Cugat, un taller d'escacs, bàsquet, concert de corals, i molt més.

En el següent enllaç, podràs conèixer una mica qui són "Els Lluïsos" i el seu projecte educatiu.

Una entitat gracienca, amb prop de 170 anys d'història!!!EL COL·LECTIU MINERVA

Les sinergies al barri de Gracia, defineixen l'esperit dels carrers amb un impuls de col·laboració, difícil d'igualar! I seguint aquests fils que teixeixen llaços entre persones, entitats, visions i somnis, la meva presencia a la fira d'artesania, enguany es gràcies al col·lectiu de dones creadores Minerva.

Les coneixes? En el següent enllaç, podràs descobrir una mica sobre el projecte, i la proposta artística: Minerva, Dones Creadores de Gracia.
30 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Commenti


bottom of page