top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Fi de curs - Pintura Creativa

Avui hem viscut, una classe molt especial!LA ÚLTIMA SESSIÓ DEL TRIMESTRE


Avui hem gaudit d'una tarda ben especial.

Amb el grup de Pintura Creativa del Banc del Temps, hem estat preparant, emmarcant i arreglant les pintures realitzades al llarg dels sis mesos de curs, per tal que puguin quedar exposades als diferents espais del Casal Santa Rosa, i en puguin gaudir a partir d'avui, tots els seus usuaris.


La tasca d'emmarcar ha estat ben engrescadora, i el resultat, d'allò més inspirador!

Però encara més, les reflexions compartides i el temps que hem viscut juntes, ens ha omplert de vida cos i ànima!


Perquè si hi ha quelcom que defineix el projecte del banc del temps, i d'aquestes classes de creativitat, és la humanitat amb que les persones podem conviure, créixer, i ajudar-nos mútuament.


...les experiències personals que hem compartit entre nosaltres... petites " confessions " trossets de vida, l'escolta plena, aturar el rellotge del temps per unes hores ...US ESPEREM A LA INAUGURACIÓ


En unes setmanes, l'exposició de pintures ja estarà penjada i llesta per a ser compartida amb família i amics. I amb molta il·lusió, us convidarem a totes i tots, per a que ens acompanyeu en una data tan especial, com ho serà el dia de la inauguració.

Una data per a celebrar plegades la pintura, la creativitat, el color, i sobretot, l'agraïment que sentim dins, per tot allò que el temps compartit, ha dut a les nostres vides.


Aviat us informarem de la data de la inauguració; estigueu atentes, i reserveu-vos-la a les agendes!!!


Fins aleshores, us deixem un petit recull fotogràfic, del que hem viscut a la sessió d'avui: treball en equip, bons moments, creativitat, presa de decisions, empoderament, capacitat de resolució, empatia, escolta activa, vincles i comunitat, i esperit de companyonia, entre moltes altres coses.


Gràcies a totes per fer-ho possible, i acompanyar-nos en l'apassionant viatge de l'art, la creativitat i la comunitat!!!


Ainoa


PD: Si tens ganes de venir a les classes a partir del setembre, escriu-nos un correu a ainoasoler@yahoo.es i confirma'ns la teva assistència (també ens pots posar quina és la teva preferència horària, ja que encara tenim pendents de confirmació els horaris i podrem tenir en compte les vostres preferències).
Del text i les fotografies: Ainoa Soler

Divendres 7 de juny del 2024

Casal Santa Rosa, Barri de Sant Francesc, Sant Cugat del Vallès.

34 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page