top of page
Buscar
  • Foto del escritorAinoa Soler

El primer llibre

Dissabte 22 d'abril del 2023, a l'Hivernacle Nature Sanctuary (Vallvidrera)Presentació del primer llibre de poesies


El dissabte 22 d'abril del 2023, a l'Hivernacle Nature Sanctuary, la Ainoa presenta el seu primer llibre de poesies, el primer volum de Paraules que Escolten: https://www.ainoasoler.org/post/paraules-que-escolten


Per a aquesta aventura, l'Ainoa busca ara persones que desitgin esdevenir mecenes d'aquest projecte, i que sigui amb el seu temps, amb recursos, o coneixements, puguin col·laborar amb aquesta iniciativa per a donar-li forma i ajudar-la a esdevenir una realitat.


Si sents que t'agradaria aportar el teu granet de sorra per aquest projecte, si us plau, escriu-nos a ainoasoler@yahoo.es! Per petita que sigui la teva ajuda, és molt benvinguda!!!!


Així mateix, si tens possibilitat d'assistir el dia 22 d'abril a la presentació, i compartir un moment tan especial com aquest amb nosaltres, recorda que serà una alegria trobar-te entre els assistents. Al llarg de la tarda tenim previst de recitar alguns dels poemes al jardí emblemàtic amb vistes a Montserrat; escoltar la veu de diferents persones; gaudir de música en viu; i compartir un petit berenar entre tots els presents.


Sense més, i amb moltes ganes de rebre noticies teves.


L'Equip editor de Paraules que Escolten

Març 2023 - Sant Cugat del Vallès
27 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page