top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Dance Days

Una hora de dansa"Els DANCE DAYS, els imagino com una espai de trobada, en el que compartir amb tu i les persones que com tu, s'animin a venir, una hora de dansa. Les sessions m'agradaria facilitar-les amb les eines que m'han donat a la última formació que he rebut aquest setembre a Itàlia, entre les quals hi ha l'aprenentatge a través de l'experiència."


Ainoa Soler, fundadora dels Dance DaysDissabte 30 de desembre del 2023; 12h. A l'Escola de ball SCD Academy (avda. Josep Anselm Clavé 14)

Dissabte 27 de gener del 2024; 17h. Si vols assistir-hi, escriu-nos i et confirmarem l'hora i el lloc.

Diumenge 25 de febrer del 2024; 12h. A l'Escola de ball SCD Academy (avda. Josep Anselm Clavé 14) 


REQUISITS PER ASISTIR ALS DANCE DAYSCal experiència prèvia en dansa?

No hi ha cap requisit previ per a participar a les sessions, només cal venir amb roba còmode i ganes de moure's! Totes les edats són benvingudes!!!Quin preu té una sessió?

Els DANCE DAYS d'aquest trimestre, només tindran el cost de sala (10€ per persona i sessió) i en cas d'algun dia comptar amb càmera, el cost del càmera.


Pel que fa a la tasca de facilitació i guia de la sessió que farà l'Ainoa, i d'altres artistes convidats segons calendari, podeu aportar el que cada participant consideri, de forma voluntària, un cop acabada la sessió (pot ser diners, però també altres tipus d'agraïments, us convidem a ser originals :-)Només és un cop al mes?

Aquestes sessions són complementaries al grup de dansa creativa per adults PHOENIX DANCE COMPANY, que es troba de forma regular cada quinze dies. Seguit trobareu un resum de les propostes de dansa que oferim per adults enguany:


DANSA CREATIVA: cada dijous a les 17:30h, a la SCD Academy (per adults i per infants)

PHOENIX DANCE COMPANY: cada quinze dies (per adults)

DANCE DAYS: un cop al mes (públic familiar)

CREANT: un cop l'any https://www.ainoasoler.org/creantTens algun altre dubte?

Pots escriure'ns al correu ainoasoler@yahoo.es i et respondrem amb molt de gust.

També pots enviar-nos la teva confirmació, si desitges assistir a una sessió dels Dance Days.

Així mateix, recorda que també pots compartir la proposta amb aquelles persones que tu consideris, poden gaudir-ne i formar part del projecte!Fotografies: Frederic Cabanas

57 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Opmerkingen


bottom of page