top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Comencem!!!

I amb molta il·lusió, t'esperem!


Amb molta il·lusió, i ganes d'aprendre plegats, t'espero a les propostes que comparteixo enguany:
TALLERS I CLASSES DE DANSADansa Creativa per adults

Sessions de dansa per a descobrir l'ésser ballarí que duus dins, i meravellar-nos desvetllant la dansa des de noves perspectives. Sessions per adults, regulars o esporàdiques. Escriu-me sense compromís i trobarem la proposta personalitzada al teu horari i les teves necessitats!


Dansa Creativa per a infants

Als més petits de la casa els agrada moure's al ritme de la música? Obrim les places per al nou grup de ballarins i ballarines infantil!!! Escriu-nos i concertarem una classe de mostra per a que ens coneguem i ballem plegats!

MÚSICA I DANSA EN VIUEspectacle eL SOL dE 8, música i dansa en viu

Celebres una festa, organitzes un festival, un cap de setmana, o un retir?

Estàs muntant una programació especial i busques una activitat per a posar-hi el toc final?

Nosaltres t'ajudem amb l'espectacle del Sol de 8!

Música, poesia, dansa improvisació, i una co-creació compartida d'espais de reflexió, escolta activa i nutrició per a l'ànima! Escriu-nos per a més informació, o descobreix en el següent enllaç què diuen les persones que ja ens han conegut: https://www.ainoasoler.org/el-sol-de-8


CREANT23, encontre multi artístic: al novembre ens tornem a trobar!

T'agradaria formar part del CREANT23?

Envia'ns la teva proposta, idea o projecte, i amb molt de gust, contactarem amb tu!

Busquem sinergies i col·laboracions per a gaudir d'un CREANT23, en el que retrobar l'essència del procés, el gust per la experimentació, la creació compartida, i el plaer d'expressar i escoltar plegats. T'esperem!!!

POESIA, ARTESANIA I ARTS VISUALSParaules que Escolten, un projecte de poesia que ja és viu!!!

Ja està disponible el llibret Paraules que Escolten, volum I i volum II, a la llibreria el Xamfrà, a Sant Cugat del Vallès!!! Si ja els has llegit, ens agradaria molt rebre les teves sensacions, comentaris i valoracions.

Així mateix, si tens la possibilitat d'esdevenir un distribuïdor dels llibrets, i oferir un espai per a la seva difusió o visualització, t'agrairem molt la teva col·laboració! També oferim xerrades, presentacions i col·loquis amb l'autora. Escriu-nos :-) https://www.ainoasoler.org/paraules-que-escolten


Mercats d'artesania

Aquesta és la novetat d'enguany! Busquem espais on poder compartir les pintures i objectes que al llarg dels darrers mesos, ha creat l'Ainoa. Amb base de pintura a l'aigua, els dibuixos i patrons segueixen uns ritmes espontanis, una improvisació ballada i un colorit alegre i ple d'imaginari. Els objectes pintats van des d'instruments de música a mobiliari d'ús quotidià, passant pel reciclatge de caixes de cartró, fins a tamborets de fusta, llibretes, marcs, accessoris, mocadors de seda, agulles d'estendre la roba, làmines, postals o fins i tot elements naturals, com pedres o pellofes.

Si coneixes un mercat en el que puguem venir a exposar i compartir el treball, posa't en contacte amb nosaltres! Sinó, estigues atenta, perquè pròximament anunciarem la primera data en que participarem!!!
Com sempre, és un plaer poder compartir amb vosaltres les propostes que ens acompanyen a cada temporada. Recordeu que el correu electrònic de contacte és ainoasoler@yahoo.es


Amb moltes ganes d'escoltar-vos i veure'ns ben aviat,


Ainoa


Fotografies: varis autors

107 visualizaciones1 comentario

Entradas Recientes

Ver todo

댓글 1개


Lina Villalba
Lina Villalba
2023년 8월 26일

Buenos días Ainoa!

Mucho éxito cariño!, Que la Divinidad te llene de sabiduría para expandir y expandirte a través de todos aquellos que lleguen a ti, sea físicamente, energéticamente o espiritualmente . Un fuerte abrazo 🤗 de amor infinito.

Vidalina

좋아요
bottom of page