top of page
  • Foto del escritorAinoa Soler

Assaig Obert

Assaig obert del projecte Abraça'm, del Sol de 8, amb música i dansa en viu


Pintura: Ainoa Soler


PROPERA DATA D'ASSAIG OBERT

Diumenge 11 de juny del 2023 a les 19:30h de la tardaAbraça'm és el nom del primer projecte nascut del Sol de 8. Música i dansa en viu.

Una col·laboració entre el músic, compositor i cantautor Jordi Viader Oliva i la escriptora i ballarina Ainoa Soler: https://www.ainoasoler.org/sol-de-8-abra%C3%A7am


En aquest assaig, ens farà feliç comptar amb la presencia d'aquells amics i família que vulgueu apropar-nos el vostre escalf, i compartir un moment tan especial. No es tracta d'una actuació, sinó d'una sessió de treball, en la que hi haurà intervencions, comentaris, reflexions, i el procés creatiu i d'investigació, propi de qualsevol assaig.


L'aforament és limitat, i l'organització agrairà que no s'utilitzin mitjans d'enregistrament audiovisual, a excepció de previ acord amb els i les artistes. La previsió és realitzar aquesta trobada a l'aula de dansa de l'escola Sant Cugat Dance Academy. I la durada estarà entre els 45 minuts i l'hora i mitja.


Formant part d'aquest assaig, ens ajudes amb les primeres passes d'aquest nou projecte del Sol de 8, i valorem molt totes les aportacions que sentis que vols fer. Tan de comentaris, idees o possibles col·laboracions, com aportacions econòmiques per a la despesa de la sala, i pel desenvolupament i continuació del projecte.


Música, dansa i poesia, doncs, ens donen la mà, i ens conviden a seguir viatjant.

Et ve de gust viatjar al nostre costat?


Per a posar-te en contacte amb nosaltres, o bé reservar la teva plaça, escriu-nos al correu: ainoasoler@yahoo.es


T'hi esperem!


Jordi i AinoaFotografia: Jordi Viader Oliva94 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page