monastery-montserrat-spain_l.jpeg

Actividades regulares

ITINERANTES

vista-panoramica-monasterio-montserrat.webp

MONTSERRAT T'ESTIMEM
Jornada vivencial d'agraïment

 

Les muntanyes a voltes, en els contes i les llegendes, esdevenen personatges amb vida, sentiments i personalitat. I ens expliquen grans misteris, ens ajuden a entendre'ns, i a entendre el món on vivim, la nostra llar, el planeta terra. Durant aquesta jornada d'agraïment, ens aproparem a una de les Muntanyes Sagrades dins la tradició cultural de Catalunya, i ens preguntarem sobre el sentit de l'agraïment. Sobre el sentit d'estimar. Sobre els sentits amb que percebem les muntanyes i el planeta terra, en el nostre dia a dia, en la nostra vida.

 

DADES DE L'ACTIVITAT
Més informació i reserva de plaça a: ainoasoler@yahoo.es

Per assistir a l'activitat cal haver fet la reserva prèviament.

EMPÚRIES TAMBÉ PARLA
Jornada vivencial d'escolta i diàleg

 

Viatjarem a un indret històric com és la zona d'Empúries i deixarem que la màgia d'un dia, amb les llums del matí, el migdia i el capvespre, ens parlin i ens xiuxiuegin la seva poesia. Compartirem l'experiència d'escoltar i d'entrar en diàleg, amb nosaltres mateixos, i amb la natura que ens acull. 

Un viatge d'anada i tornada.

Un diàleg d'escolta activa, pacífica i assertiva.

DADES DE L'ACTIVITAT
Més informació i reserva de plaça a: ainoasoler@yahoo.es

Per assistir a l'activitat cal haver fet la reserva prèviament.

ruinas-romanas-empuriabrava-en-la-costa-brava.jpg

MOSTRA DE BALL
Actuació de dansa improvisació
 

NCL24165_edited_edited_edited_edited.jpg

Foto: Frederic Cabanas

Festes majors, celebracions, aniversaris, comiats, homenatges, actes, inauguracions, esdeveniments, casaments, naixements, festivals o trobades familiars, entre d'altres.

En qualsevol reunió de persones, la dansa pot donar un color únic al moment viscut. Un caire obert i expressiu. Receptiu a expressar en moviment i emoció, el sentiment de l'ocasió. Les peces de dansa improvisació, destaquen per aquest màgic component de la creació espontània. 

Una experiència irrepetible i singular.

DADES DE L'ACTIVITAT

Si es desitja, es pot organitzar amb música en viu.
Més informació i reserva de data: ainoasoler@yahoo.es

TEMPS DE LLUM
Repensant el concepte de temps
 

Què és el temps? Què és la llum?

Es pot ballar amb la llum del temps?

Durant el temps que dura aquesta sessió, deixarem que la proposta audiovisual de Frederic Cabanas "Temps de Llum" ens convidi a reflexionar sobre un concepte tan apassionant, màgic i ambigu, com és la idea del "temps".

DADES DE L'ACTIVITAT

Aquesta activitat consta de dues parts: la projecció del film, i la reflexió conjunta que es dinamitza un cop visionat el vídeo. La duració aproximada del conjunt, és d'entre 45 i 1h30minuts.
Més informació i reserva de data: ainoasoler@yahoo.es

douce coop convent sant agusti_edited.jp

Douce Coop, by James Turrell

NC19577.JPG

"Encara que no trobis petjades en el camí,

segueix endavant”
 

Anónim

Foto: Frederic Cabanas

Altres activitats Itinerants

En les diferents seccions de la web www.ainoasoler.org trobareu altres propostes que es poden organitzar de forma itinerant en diferents espais i emplaçaments.

A l'apartat de poesia, de dansa, o de pintura, hi descobrireu idees d'altres activitats amb les que aprofundir la relació amb l'art i l'artista que tots duem dins.

Us convidem a explorar-ne els diferents continguts i deixar que sigui la vostra intuïció la que us dibuixi el vostre propi camí.

NCL30917_edited.jpg

Foto: Frederic Cabanas