top of page
monastery-montserrat-spain_l.jpeg

Actividades regulares

ITINERANTES

vista-panoramica-monasterio-montserrat.webp

MONTSERRAT T'ESTIMEM
Jornada vivencial d'agraïment

 

Les muntanyes a voltes, en els contes i les llegendes, esdevenen personatges amb vida, sentiments i personalitat. I ens expliquen grans misteris, ens ajuden a entendre'ns, i a entendre el món on vivim, la nostra llar, el planeta terra. Durant aquesta jornada d'agraïment, ens aproparem a una de les Muntanyes Sagrades dins la tradició cultural de Catalunya, i ens preguntarem sobre el sentit de l'agraïment. Sobre el sentit d'estimar. Sobre els sentits amb que percebem les muntanyes i el planeta terra, en el nostre dia a dia, en la nostra vida.

 

DADES DE L'ACTIVITAT
Més informació i reserva de plaça a: ainoasoler@yahoo.es

Per assistir a l'activitat cal haver fet la reserva prèviament.

EMPÚRIES TAMBÉ PARLA
Jornada vivencial d'escolta i diàleg

 

Viatjarem a un indret històric com és la zona d'Empúries i deixarem que la màgia d'un dia, amb les llums del matí, el migdia i el capvespre, ens parlin i ens xiuxiuegin la seva poesia. Compartirem l'experiència d'escoltar i d'entrar en diàleg, amb nosaltres mateixos, i amb la natura que ens acull. 

Un viatge d'anada i tornada.

Un diàleg d'escolta activa, pacífica i assertiva.

DADES DE L'ACTIVITAT
Més informació i reserva de plaça a: ainoasoler@yahoo.es

Per assistir a l'activitat cal haver fet la reserva prèviament.

ruinas-romanas-empuriabrava-en-la-costa-brava.jpg
NCL24165_edited_edited_edited_edited.jpg

Foto: Frederic Cabanas

Festes majors, celebracions, aniversaris, comiats, homenatges, actes, inauguracions, esdeveniments, casaments, naixements, festivals o trobades familiars, entre d'altres.

En qualsevol reunió de persones, la dansa pot donar un color únic al moment viscut. Un caire obert i expressiu. Receptiu a expressar en moviment i emoció, el sentiment de l'ocasió. Les peces de dansa improvisació, destaquen per aquest màgic component de la creació espontània. 

Una experiència irrepetible i singular.

DADES DE L'ACTIVITAT

Si es desitja, es pot organitzar amb música en viu.
Més informació i reserva de data: ainoasoler@yahoo.es

TEMPS DE LLUM
Repensant el concepte de temps
 

Què és el temps? Què és la llum?

Es pot ballar amb la llum del temps?

Durant el temps que dura aquesta sessió, deixarem que la proposta audiovisual de Frederic Cabanas "Temps de Llum" ens convidi a reflexionar sobre un concepte tan apassionant, màgic i ambigu, com és la idea del "temps".

DADES DE L'ACTIVITAT

Aquesta activitat consta de dues parts: la projecció del film, i la reflexió conjunta que es dinamitza un cop visionat el vídeo. La duració aproximada del conjunt, és d'entre 45 i 1h30minuts.
Més informació i reserva de data: ainoasoler@yahoo.es

douce coop convent sant agusti_edited.jp

Douce Coop, by James Turrell

96f670_a4d4c5192c964f6db6cf5de0e1cb61d8~mv2.jpg

Pintura: Ainoa Soler

ABRAÇA'M és el nom del primer treball dins l'espai de "El Sol de 8". Dansa, música i poesia es donen la mà en aquesta primera proposta artística.
L'Ainoa, amb la seva passió per la dansa improvisació crea coreografies nascudes de la màgia del moment per acompanyar la música que sona. La música és l'ànima que parla i la veu de l'univers feta present en el màgic instant de

creació compartida. El Jordi, amb la veu i la guitarra interpreta les cançons.

DADES DE L'ACTIVITAT

La duració aproximada del concert de música i dansa, és d'entre 30min i 45min. Es pot realitzar tant en interiors com en exteriors així com en espais que estiguin en ple contacte amb la natura.
Més informació i proposta de data: ainoasoler@yahoo.es o a jviaderoliva@hotmail.com 

Víctor Robles es trobà amb un handpan a les mans, després d'anys en la seva carrera com a percussionista i bateria. I les seves mans trigaren ben poc, en gaudir de l'instrument que permet unir percussió i harmonia en tant dolça sincronia.

Amb un so celestial, subaquàtic, melancòlic, energitzant, i sobretot, molt harmonitzador, el handpan ens convida a viatjar per un món fet de somnis i de estrelles, fet de llum i de misteris.

L'Ainoa s'endinsa en aquest viatge, i es deixa portar per aquesta música plena de ritmes i contrastos, per a crear peces de dansa improvisació.

I junts, el Víctor i l'Ainoa, creen un espectacle sempre nou, irrepetible, singularment i especialment creat, per al moment en que està sent escoltat, viscut, abraçat en el temps i estimat en l'espai.

DADES DE L'ACTIVITAT

La duració aproximada del concert de música i dansa, és d'entre 45 i 1h30minuts. Es pot realitzar tant en interiors com en exteriors així com en espais que estiguin en ple contacte amb la natura.

Més informació i proposta de data: ainoasoler@yahoo.es

thumbnail (17).png

Foto: Frederic Cabanas

thumbnail - 2022-05-22T210825.296.jpg

Foto: Frederic Cabanas

Tallers de menys d'una hora de durada, d'una hora, d'un parell d'hores, o intensius de 6h a 12hores. Per a esdeveniments puntuals, per a programacions trimestrals i per a trobades i jornades vivencials.

Amb un gran ventall de temàtiques, els tallers permeten endinsar-se en mons tan diversos com la relació de la dansa i el cos; les estacions i les emocions; el temps i l'espai; o la llibertat i el planeta terra, entre d'altres idees.

DADES DE L'ACTIVITAT

Els tallers es poden dissenyar per als diferents públics (infants, adolescents, adults, gent gran, públic familiar...).

Els idiomes preferents per a impartir els tallers són català, castellà i anglès. Altres idiomes precisaran de traducció.

Més informació al correu: ainoasoler@yahoo.es

NC19577.JPG

"Encara que no trobis petjades en el camí,

segueix endavant”
 

Anónim

Foto: Frederic Cabanas

Altres activitats Itinerants

En les diferents seccions de la web www.ainoasoler.org trobareu altres propostes que es poden organitzar de forma itinerant en diferents espais i emplaçaments.

A l'apartat de poesia, de dansa, o de pintura, hi descobrireu idees d'altres activitats amb les que aprofundir la relació amb l'art i l'artista que tots duem dins.

Us convidem a explorar-ne els diferents continguts i deixar que sigui la vostra intuïció la que us dibuixi el vostre propi camí.

NCL30917_edited.jpg

Foto: Frederic Cabanas

bottom of page